Termeni şi condiţii de utilizare

Termeni şi condiţii de utilizare

Acesti termeni şi condiţii („Termeni”) guvernează acest site web pe care noi, OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL îl operăm pe următorul URL http:www.omnitech-industrial.ro („Site web”).
Acest Site web poate fi folosit doar în scopuri informative. Prin folosirea acestui Site web sau prin descărcarea de materiale de pe acest Site web, sunteţi obligat să respectaţi Termenii. Dacă nu sunteţi de acord să respectaţi Termenii, nu folosiţi acest Site web sau nu descărcaţi materiale de pe acest Site web.
Acest Site web conţine linkuri către alte site-uri web ce sunt operate de parteneri terţi ai companiei. Utilizarea acelor site-uri web va fi supusă termenilor şi condiţiilor proprii lor (incluzând, dar fără a se limita la, acelea ale Acordului de licenţă pentru utilizatorul final pentru descărcarea de conţinut). Pentru a înlătura îndoielile, aceşti alţi termeni şi condiţii vor avea întâietate asupra Termenilor pentru folosirea acestor alte site-uri web.

Folosirea materialelor

Producătorii care deţin licenţă îşi rezervă toate drepturile asupra proprietăţii lor intelectuale (drepturi ce pot fi protejate de legile de protejare a drepturilor de autor, a drepturilor comerciale, legile de design şi alte legi pentru protejarea proprietăţii intelectuale) cu privire la documente, programe, filme, animaţii, articole, schiţe, desene, software, baze de date, mărci comerciale, logouri şi alte materiale disponibile pe acest Site web („Informaţiile”). Cu excepţia permisiunii de a utiliza în folos personal Informaţiile, ca şi drepturile ce vă sunt acordate de legile cu aplicare obligatorie, vi se interzice reproducerea, distribuirea, modificarea, afişarea, expunerea, transmiterea publică sau crearea de produse derivate ale oricăreia dintre Informaţii, pe de-a-ntregul sau în parte, indiferent de mediu, fără permisiunea prealabilă scrisă din partea proprietarului(lor) drepturilor de proprietate intelectuală.

Declinarea răspunderii

Deşi OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL face tot posibilul pentru a include un conţinut exact şi actualizat pe acest site web, OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL nu oferă nicio garanţie sau reprezentare de nici un fel, expresă sau implicită, cu privire la acurateţea sau specificitatea (incluzând garanţii sau reprezentări că orice conţinut în particular se potriveşte scopului dumneavoastră sau acesta este lipsit de erori sau viruşi). OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL nu îşi asumă nicio răspundere sau responsabilitate cu privire la nicio eroare sau omisiune din conţinutul acestui Site web. În nici un caz OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL nu va fi trasă la răspundere pentru nicio încălcare, pierdere sau deteriorare de orice fel, incluzând, dar fără a se limita la, probleme de PC, pierdere de date, pierderi de profit, pierderi de oportunităţi de afaceri, întreruperea afacerii, sau pentru prejudicii indirecte, speciale, incidentale, punitive, caracteristice sau pe cale de consecinţă de nici un fel, rezultate din utilizarea acestui Site web, utilizarea în scop propriu a oricărei informaţii obţinute de pe site-uri web aflate în legătură cu acest Site web, sau incapacitatea de a folosi acest Site web sau alte site-uri web aflate în legătură cu acesta. Conţinutul acestui Site web poate fi modificat sau şters fără notificare prealabilă. Această declinare a răspunderii nu are intenţia de a limita răspunderea OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL în cazurile de contravenţie provocate de ȋncălcarea oricărei cerinţe obligatorii prevăzute de legislaţie.

Legături către alte site-uri

Orice site-uri ce sunt ţinute şi au legături către sau dinspre acest Site web nu se află sub controlul OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL şi OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL nu este responsabilă pentru conţinutul acestor site-uri. OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL vă furnizează aceste linkuri pentru confortul dumneavoastră şi includerea unui link către orice astfel de site nu implică adeziunea OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL la aceste site-uri.

Protejarea datelor personale

OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL vă respectă dreptul la confidenţiale. Puteţi accesa şi răsfoi cea mai mare parte a acestui Site web fără a vă dezvălui date personale. Atunci când colectăm sau folosim datele dumneavoastră personale, vă vom proteja identitatea. Cum acest Site web conţine legături către site-uri operate de terţi, OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL nu poate fi tras la răspundere pentru felul în care datele dumneavoastră personale pot fi folosite când accesaţi sau răsfoiţi aceste site-uri web.

Mărci comerciale

Orice denumire comercială, nume, logo şi numele de produse ale altor companii ce apar pe acest Site web sunt denumiri comerciale sau mărci comerciale ale companiilor respective.

Rezoluţiune

Dacă orice prevedere a Termenilor este ilegală, nevalidă sau din alte puncte de vedere inaplicabilă din motive ce ţin de legile oricărui stat sau ţară în care Termenii sunt intenţionaţi a fi aplicaţi, atunci, în acest stat sau ţară, până în măsura în care aceste prevederi sunt ilegale, nevalide sau din alte puncte de vedere neexecutorii, prevederea respectivă va fi separată de Termeni. Orice astfel de ilegalitate, lipsă de validitate sau inaplicabilitate nu va afecta celelalte prevederi ale Termenilor, ce rămân executorii şi în vigoare.

Legi de guvernare

Termenii şi orice problemă ridicată de, sau în legătură cu, Termenii vor fi reglementaţi şi interpretaţi în concordanţă cu legile locale pentru orice reclamaţie sau problemă ridicată de, sau în legătură cu, Termenii şi/sau utilizarea acestui Site web.

Detalii de contact

Ne puteţi contacta la adresa:
SC OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES SRL
Intr. Vladimir Streinu nr.4, sector 2
021416 Bucuresti
Email: pfaff@omnitech-industrial.ro
Telefon: 021.320.35.95
Fax: 021.320.35.98

Nume (obligatoriu)

Firma

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

[recaptcha]